De verborgen tuin van het bloementapijt

24/08/2017

Van 14/09 t.e.m. 17/09/17 moet je op de Markt van Wetteren zijn. Het Bloementapijt 2017 – Rechters in Bloei is een uniek bloementapijt. Een bloementapijt van maar liefst 750 m², met een uitzonderlijk thema: De Rechtvaardige Rechters. Bloemen en planten brengen het gestolen paneel terug naar Wetteren.

Niet alleen het thema van het Bloementapijt is uitzonderlijk, ook de uitwerking ervan. Het bloementapijt krijgt een driedimensionaal aspect. Op het paneel van de Rechtvaardige Rechters zie je niet alleen de Rechters, maar ook bossen, rotsen, heuvels en lucht. De Rechters worden ingevuld met begonia’s. De bossen en de heuvels gaan de hoogte in.

Groepen bieden we een buitengewone ervaring aan: zelf deel uitmaken van het paneel. Individuele bezoekers kunnen het bloementapijt bewonderen van de zijkant, maar groepen kunnen er in wandelen. Meer nog, je wandelt in de verborgen tuin, een verborgen hoekje van het paneel. Achter de heuvel, tussen de bomen en de torens, word je één met het bloementapijt, met de Rechtvaardige Rechters.

Programma
Het programma duurt 2 uur. Je bezoekt het bloementapijt en de gids brengt het verhaal van de Rechtvaardige Rechters. Je wandelt ook langs de belangrijke plaatsen in deze ophefmakende zaak.
Aanvangsuur naar keuze.

Maak van de gelegenheid gebruik, en kom eveneens w2o bezoeken! 

Maak een afspraak via VDS makelaars op het nummer 09 365 08 88