Echte start voor het W2O project

15/02/2014

Op 15/02/2014 startte het W2O project definitief met de verkoop van de appartementen van W2O. De ontwikkelaar NV-SLP stelde hiervoor een team aan van ervaren vastgoedmakelaars: Axel Lenaerts makelaars uit Gent en Van Der Schueren makelaars uit Wetteren zullen de verkoop in goede banen leiden.

Dit is geen toevallige keuze. Op lokaal niveau zal Van Der Schueren het roer in handen nemen. Met de aanstelling van Axel Lenaerts uit Gent, zal tegelijk een breder doelgroep aangesproken worden. “Wij zijn er immers van overtuigd dat W2O een divers doelpubliek aanspreekt. Niet enkel de Wetteraar die op zoek is naar een kwalitatieve woonst voelt zich aangesproken, maar we geloven dat Wetteren een serieus en betaalbaar alternatief biedt voor Gent en de Gentenaars. Wij verwachten in de komende jaren dan ook een toename van het aantal aanvragen van mensen die een verhuis richting Wetteren inplannen” volgens Geert Haentjens, project manager van W2O.

Het W2O project maakt deel van een ambitieus stadsuitbreidingsproject “Wetteren aan de Schelde”.W2O is de eerste concrete realisatie van dit plan. De voorbereidingen van een dergelijk plan hebben de nodige tijd gevergd, maar nu is de tijd aangebroken voor het echte werk.