Wetteren

Wetteren is een levendige stad van 25.000 gastvrije inwoners. Uitstekende bakkers, beenhouwers, gezellige boetiekjes, een supermarkt, medische voorzieningen en zelfs de beste scholen en crèches bevinden zich op wandelafstand.

Ga in de zomer heerlijk zonnen op de ligweide van het sportdomein De Warande. ‘s Avonds geniet u van een zeer uitgebreid aanbod cultuur in CC Nova.

W2O geeft aan die Wetteraars een stukje stad terug. En aan u een heerlijke nieuwe thuis.

Het mooiste fietspad van het land komt aan uw voordeur voorbij. Via de Schelderoute trapt u zich op een uurtje over achttien kilometer in alle rust helemaal tot in de binnenstad van Gent. Met de Schelde de hele tijd als trouwe bondgenoot.

De omgeving rond Wetteren is een van Vlaanderens te ontdekken parels. Kent u bijvoorbeeld de Zandbergen, een duinlandschap in het binnenland, gecreëerd door de Schelde? Of de eindeloze rozenkwekerijen? Of provinciaal domein Den Blakken? In de omgeving van Wetteren is nog heel veel te ontdekken.

Bovendien woont u in de achtertuin van grootstad Gent. En laat dat nu net één van de grootste troeven zijn van deze plek, een betaalbaar alternatief voor Gent. W2O is uitstekend gelegen aan de Scheldekaai, 9230 Wetteren! 

 

artboard-1