Uw
Appartement

Uw Appartement

 

 

Alle appartementen van W2O zijn maximaal naar buiten gericht. Door de verdiepingshoge ramen valt volop natuurlijk licht binnen, op elk moment van de dag. Elk appartement of kantoor heeft zijn eigen terras, balkon of private tuin. Op uw terras wordt u overigens nooit gestoord door uitlaatgassen of door het getoeter van wagens. In de autovrije straten en pleinen hoort u hoogstens het gerinkel van een fietsbel of het geluid van spelende kinderen.

De slimme inplanting van W2O op een nieuw plateau aan de Schelde zorgt ervoor dat u in elk appartement van een mooi uitzicht geniet: een binnenhof, de Dekenijtuin, de kerktuin en een parklint. De nieuwe voetgangersbrug naar de andere oever brengt de Schelde ook wat verder de stad in – nog dichter bij uw appartement.

Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. In de leefruimte wandelt u op gezellig warm hout dat een leven lang mooi en sterk blijft. In de badkamer en de keuken liggen sterke tegels die perfect bij het interieur passen. En alle toestellen en meubilair zijn van A-merken.

Binnen gaat geen vierkante centimeter verloren. Van bij het allereerste ontwerp ging extra veel aandacht naar optimaal gebruik van de ruimte. Zo geniet u altijd van een grote leefruimte met aangrenzende open keuken én terras. En ook de slaapkamers zijn comfortabel ingedeeld, met veel oog voor uw wooncomfort.

Ontdek het aanbod